Om kliniken

En privat fertilitetsklinik i Småland

Individanpassade IVF-behandlingar och lång erfarenhet

Vi som arbetar på Gynhälsan IVF har lång erfarenhet av utredningar och behandlingar vid barnlöshet.

Vi erbjuder individanpassade behandlingar som baseras på beprövade utrednings- och behandlingsmodeller. Vår ambition är att ge våra patienter de bästa förutsättningarna till en graviditet och att du/ni ska känna dig/er trygga och professionellt bemötta under hela IVF-processen.

Gynhälsan IVF i Jönköping finns i direkt anslutning till Gynhälsans gynekologimottagning.

En högteknologisk och modern fertilitetsmottagning

Gynhälsan IVF fertilitetsmottagning har Sveriges nyaste IVF-laboratorium inrett med den senaste teknologin och den allra modernaste utrustningen.

Vårt laboratorium förses med luft av hög renhetsgrad genom ett högteknologiskt luftreningssystem som tar bort skadliga utsläppsgaser och partiklar från utomhusluften. Luftkvalitén i vårt laboratorium är godkänt av ett oberoende test- och mätföretag (Vita Verita) med utmärkta resultat.

Personal med lång erfarenhet

Vi som arbetar på Gynhälsan IVF har lång erfarenhet av utredningar och behandlingar vid barnlöshet. Hos oss arbetar specialister för alla delar av IVF-processen. Läs mer om vår personal längre ner på sidan.

En trygg IVF-process

Vi erbjuder individanpassade behandlingar som baseras på beprövade utrednings- och behandlingsmodeller. Vår ambition är att ge våra patienter de bästa förutsättningarna till en graviditet och att du/ni ska känna dig/er trygga och professionellt bemötta under hela IVF-processen.

Välkommen till våra fina och toppmoderna lokaler på Batterigatan 15 i Jönköping!

Vill du se våra behandlingar?

Vi som jobbar på Gynhälsan IVF

Marianne Holmgren Windh på Gynhälsan IVF

Marianne Holmgren Windh

Verksamhetschef / Specialistöverläkare inom Gynekologi och Obstetrik

Marianne har tagit sin läkarexamen på Göteborgs Universitet och specialiserat sig inom gynekologi och obstetrik. Marianne har arbetat som överläkare både i Göteborg och i Jönköping. År 2012 öppnade hon Gynhälsan i Jönköping och år 2022 även Gynhälsan IVF i Jönköping.

 

Krunoslav Sabol på Gynhälsan IVF

Krunoslav Sabol

Specialistöverläkare inom Gynekologi och Obstetrik

Krunoslav har tagit sin läkarexamen och specialiserat sig inom gynekologi och obstetrik i Kroatien. Under åren 2014-2018 har han arbetat som överläkare på kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov. Sedan 2018 arbetar Krunoslav på Gynhälsan i Jönköping.

Carl-Johan Granqvist på Gynhälsan IVF

Carl-Johan Granquist

Specialistöverläkare inom Gynekologi och Obstetrik / Fertilitetsbehandlingar

Carl-Johan är specialistläkare i gynekologi och obstetrik och har arbetat som överläkare på kvinnokliniken i Eksjö. 2003 tog han över Gallerians Läkarmottagning i Jönköping. Hans specialinriktning har sedan dess varit fertilitetsbehandlingar. 2019 började Carl-Johan på Gynhälsan. 

Sarah Nejdet

Specialistöverläkare inom gynekologi och IVF

Sarah tog sin läkarexamen vid Göteborgs Universitet 2003. Hon är specialist inom gynekologi och obstetrik sedan 2009.

Sarah har arbetat på kvinnokliniken vid Sahlgrenska Universitetssjukhus där hon även blev subspecialist inom reproduktionsmedicin och IVF och har arbetat som överläkare inom området.

Hon har dessutom bedrivit egen klink inom sin specialitet och har lång och gedigen erfarenhet inom barnlöshet och olika fertilitetsbehandlingar. I augusti 2023 började Sarah jobba på Gynhälsan IVF där hon är konsult överläkare.

Emma Nilsson Condori

Specialistöverläkare inom gynekologi och obstetrik

Emma har tagit sin läkarexamen vid Lunds Universitet och är specialist i gynekologi och obstetrik samt subspecialist i reproduktionsmedicin. Hon är disputerad, med forskning om obesitas och infertilitet. Emma har arbetat som överläkare i Malmö och i Kristianstad. Sedan 2023 arbetar hon deltid på Gynhälsan IVF i Jönköping.

Renata Gustafsson på Gynhälsan IVF

Renata Gustafsson

Laboratoriechef och Kvalitetsansvarig / PhD, Certifierad Embryolog

Renata är ESHRE-certifierad klinisk embryolog och filosofie doktor inom utvecklingsbiologi. Hon har forskat inom fältet embryonal utveckling, bindvävssjukdomar och cancer på Lunds universitet. Renata har jobbat som embryolog sedan 2015 på en privat IVF-klinik i Malmö samt på RMC i Malmö.

Helene Strehlin på Gynhälsan IVF

Helen Strehlin

Embryolog/Legitimerad Biomedicinsk analytiker

Helen är legitimerad Biomedicinsk analytiker som tidigare har arbetat på Länssjukhuset Ryhov. På Gynhälsan IVF arbetar hon sedan 2023 som embryolog.

Jill Andersson på Gynhälsan IVF

Jill Andersson

Ultraljudscertifierad barnmorska

Jill har jobbat som barnmorska inom förlossningsvården och har specialiserat sig inom fosterdiagnostik. Sedan 2022 arbetar hon som barnmorska med fertilitetsutredning på Gynhälsan och Gynhälsan IVF i Jönköping.

Karin Allgurin på Gynhälsan IVF

Karin Allgurin

Barnmorska

Karin har tidigare arbetat som barnmorska inom förlossning och eftervård.

Sedan 2023 arbetar hon som barnmorska på Gynhälsan och Gynhälsan IVF i Jönköping.

Linda Petersson på Gynhälsan IVF

Linda Petersson

Barnmorska

Linda är barnmorska sedan 2007 och har arbetat på Gynhälsan sedan 2017.

Hon jobbar främst med rådgivning vid aborter och preventivmedel men utför även ultraljud i tidig graviditet.

Emma Rosengren på Gynhälsan IVF

Emma Rosengren

Administratör

Emma är utbildad hudterapeut men sadlade om till administratör för ca 12 år sedan. Hon har tidigare jobbat inom vården i Göteborg men har nu flyttat tillbaka till hemorten Jönköping.

Hon har nu lång erfarenhet inom administration och receptionstjänst och brinner för att ge den bästa hjälpen och servicen åt både patienter och kollegor.

Alveglim psykologi

Joakim och Camilla Alveglim

Psykologer

Alveglim Psykologi består av Joakim och Camilla Alveglim. Joakim erbjuder psykosocial utredning vid donationsbehandling. Både Joakim och Camilla har lång erfarenhet av att erbjuda psykoterapi och stödsamtal. De har mottagning i centrala Jönköping och tar emot för samtalsbehandling. Besök deras hemsida för mer information: alveglim.se

Vill du veta mer om våra behandlingar?

Långväga patient? Inför behandling kan vi erbjuda rabatterat pris vid övernattning på Hotell Vox i centala Jönköping. Kontakta kliniken för rabattkod.